Roland Kamphuis Rotating Header Image

Radiation Lan

Met mijn bedrijf IceHosting heb ik dit weekend de Radiation lanparty gesponsord. Radiation lan is georganiseerd door de studievereniging van de informatica opleidingen van Saxion. Op de lanparty waren er 80 gamers die allemaal hun eigen computer hadden meegenomen om 3 dagen ta gamen. Om iedere speler via het netwerk te verbinden heb je switches nodig. Ik ben dan de grote sponsor die 6 switches (totaal 190 poorten) aan de lanparty uitleent. Naast de switches heb ik ook 2 servers uitgeleend zodat ze daar dedicated gameservers op kunnen draaien.
In ruil krijg ik natuurlijk (een beetje) reclame terug.

Gister ben ik even wezen kijken hoe het er aan toe ging en een aantal foto’s gemaakt.

One Comment

  1. Bij deze nog een aantal filmpjes :)

    http://www.youtube.com/watch?v=YKGB2Ap3CwA
    http://www.youtube.com/watch?v=YiCa1AmgA3A#!

    Bij het laatste filmpje is alleen de kwaliteit net niet goed genoeg om jou sponsoring te zien :P

Leave a Reply