Roland Kamphuis Rotating Header Image

Portfolio

Ook ik kan een beetje kunstzinnig zijn. Met mijn hobby fotografie maak ik soms prachtige foto’s.  Daarnaast ben ik ook bezig (soms ook hobbymatig) aan software ontwikkeling, of werk ik aan een website. Deze pagina is een verzameling van mijn werk, als ware mijn portfolio.

Fotografie

Mijn vader heeft dezelfde Hobby Fotografie al lang voordat ik geboren was, dus ik vond altijd wel interessant om ook hier mee te starten. In het begin heb ik af en toe wel eens foto’s gemaakt met simpele of oude camera’s, maar in 2014 was het toch tijd voor mijn eerste semiprofessionele spiegelreflex camera. Daar heb ik erg veel plezier van gehad, en de jaren erop heb ik mijn verzameling camera’s, lenzen, statieven en accessoires flink uitgebreid. Met de aanschaf van mijn eerste drone in 2016 bracht ik mijn fotografie letterlijk naar een hoger niveau.
Meet my gear
Meet my drones

De foto’s:
Foto’s

Software

Over de jaren heen heb ik diverse projecten ontwikkeld of met andere meegewerkt aan projecten.
De projecten die hieronder vermeld zijn kunnen oa games, designs, educatieve projecten, klanten projecten of hobby projecten zijn.
De Software projecten zijn onderverdeeld op 2 pagina’s:
Projecten
Saxion-projecten

Websites

Een aantal websites die ik ontwikkeld heb. Zelfs de bedrijfswebsites van mijn bedrijven heb ik zelf gebouwd. De eerste versies ook inclusief het design, echter de versies die nu online staan heb ik het kunstzinnige gedeelte uitbesteed bij een design bureau. De programmatuur (HTML, CSS, PHP), afbeeldingen en teksten zijn wel door mij ontwikkeld.

IceHosting
Icebyte
InterDC
InterRacks
Bestelpaneel
AS42093
Datacenterpics
i2.group

En tot slot een verzameling zelfgemaakte websites uit het verleden (inclusief mijn eerste site in 2002)
projecten.roland-kamphuis.nl/

(Pagina gemaakt op: 30 januari 2011)
(Laatst bewerkt op: 1 sep 2020)