Roland Kamphuis Rotating Header Image

Verhuizing Kantoor

Vandaag was het zover. Het kantoor van IceHosting is verhuisd naar een nieuw kantoor in Enschede. Om alles mee te krijgen hebben we met 3 auto’s 2x moeten rijden. Alles was nieuw gekocht, waardoor alles in dozen verhuisd kon worden. Dit was ideal voor bijv de bureaustoelen.
De bureaus zelf had ik 2 weken daarvoor al in elkaar gezet in het nieuwe pand.

Het kantoorpand is nog niet helemaal af, zo moeten de plintjes nog gelegd worden en een aantal waterleidingen nog aangelegd worden. Daarom was alleen de bovenruimte beschikbaar om te starten. De overige werkzaamheden worden binnen 2 weken afgerond. Dan kunnen we alles naar de juiste verdieping verplaatsen.

Hieronder een foto van de eerste werkplek (incl HP computer nog in doos).

Leave a Reply