Roland Kamphuis Rotating Header Image

IceHosting 8 jaar

Vergeet ik bijna te vermelden dat IceHosting afgelopen maandag 8 jaar is geworden. Ik ben op moment heel druk bezig met de nieuwe website voor IceHosting, en had gehoopt die precies op de verjaardag van Ice online te krijgen. Maar dat blijkt toch allemaal wat meer werk te zijn, en je kan beter de site perfect lanceren dan met typefouten, niet werkende linkjes en lelijke plaatjes ed.

Afgelopen jaar hebben we de voorzieningen in ons datacenter flink uitgebreid (Ups en Ups ruimte, bypass, toegangscontrole, branddetectie). We zijn nog niet helemaal klaar, maar we zijn nog maar een klein stukje verwijderd om officieel tier3 te mogen heten.
Op gebied van servers hebben we de backupservers in Amsterdam en Enschede vervangen. Met een opslag van 9 TB in Amsterdam en 4,5TB in Enschede. Dat allemaal in een nette raid5 set verwerkt.

In komend jaar zullen we ons cloud vps dienst gaan lanceren. Ook ligt de focus op helderheid, snelle support en klantvriendelijkheid. Beginnend met de nieuwe website, daarna moet ons bestelsysteem vervangen gaan worden en gaat er een mobiele app komen voor onze klanten.
Bij de verjaardag hoort natuurlijk ook taart. Op naar het 9e jaar!

Leave a Reply