Roland Kamphuis Rotating Header Image

Telfort moeite met regels AV

Ieder bedrijf mag zijn of haar algemene voorwaarden op ieder moment aanpassen zolang ze maar de klanten op tijd inlichten en de mogelijkheid geven tot ontbinding van de overeenkomst.
Echter snapt Telfort dat nog niet helemaal.
Ik heb voor het 24/7 noodnummer een prepaidnummer bij Telfort lopen. Halverwege het prepaid abonnement besluit telfort de algemene voorwaarden te veranderen betreffende de houdbaarheid van het prepaid tegoed. In plaats van 1 jaar houdbaar brengen ze het met terugwerkende kracht terug naar 6 maanden. Op dat moment is telfort verplicht deze wijziging aan haar klanten mee te delen. Echter heeft Telfort op geen enkele manier dit naar mij gecommuniceerd, zelfs geen sms.
Het abonnement verliep 6 maanden eerder zonder ook maar enige melding te geven. En omdat de telefoon nog prima kan registreren op het netwerk heb je niet door dat je niet meer kan bellen. Zodoende heb ik nog maanden met het noodnummer op zak gelopen in de veronderstelling dat alles nog goed werkt.

Op de dag dat ik nieuw prepaidtegoed wil kopen blijkt dat niet mogelijk te zijn. Snel de supportdesk gecontacteerd en het verhaal uitgelegd. Na 5 dagen pas een reactie dat het niet meer mogelijk is om mijn nummer te heractiveren. Hierop heb ik geprobeerd duidelijk te maken registreer dat nummer (omdat dit nummer bij al onze klanten genoteerd is) of jullie zijn een klant kwijt. Maar blijkbaar wil Telfort niet de moeite nemen om hun excuus te bieden en het probleem te herstellen.

Geen Telfort meer voor mij!

Leave a Reply