Roland Kamphuis Rotating Header Image

KvK verwijderd per ongeluk handelsnaam

Voor een nieuw project waarmee ik al enige maanden mee bezig ben moet de handelsnaam toegevoegd worden op de kvk inschrijving van InterRacks. Ik had dus netjes het formulier gedownload van de kvk website en alles ingevuld en inclusief de bijlages opgestuurd naar de kvk.

Een week later kreeg ik bericht terug dat alles netjes was verwerkt. Ik kijk dus even in de database en valt me op dat ze de naam InterRacks verwijderd hadden en de kvk enkel op de nieuwe naam stond van dit project.

Direct met de KvK gebeld maar die konden dat niet zomaar terugveranderen. De meneer bij KvK zou eerst nakijken of het daadwerkelijk hun fout was en zou mij terugbellen als hij meer wist. Een halve dag later werd ik teruggebeld met de excuses van kvk dat het inderdaad bij hun fout is gegaan en dat ze de naam direct weer toe hebben gevoegd.

Lekker hoor, als je dus niet je KvK inschrijving na een wijziging controleert bestaat er zomaar de kans dat je originele handelsnaam verwijderd is en wellicht al ingepikt is door een ander bedrijf.

Leave a Reply