Roland Kamphuis Rotating Header Image

De lunchbox op 3fm

Op 3FM komt iedere middag om 13:00 de lunchbox langs bij dj Gerard Ekdom.Dat is een keuzebox op de radio waar je uit 2 boxes met nummers kunt kiezen. De box met de meeste stemmen wordt dan uitgezonden. Mijn collega plakt dan altijd de link waar je kan stemmen als we de 13.00 naderen.

Als techneutenkom je er al snel achter dat de stembox gebruik maakt van een cookie om een stem vast te leggen. Met een simpele truck kan je dan ook meerdere malen je stem uitbrengen. Op die manier hebben we een keer vreselijk vaak op de andere stembox gestemd om zo niet de vreselijke nummers uit de andere box te hoeven aanhoren.

Helaas is deze truck ook door andere ontdekt en hebben ze tegenwoordig de resultaten weggehaald van de stemming.

One Comment

  1. Nick schreef:

    Neeeee! Niet Dance the war is Over :(((

Leave a Reply