Roland Kamphuis Rotating Header Image

HDD opengeschroeft

Ik was bezig de verzameling harde schrijven uit te zoeken die ik op kantoor heb liggen. Iedere disk was ik aan het bekijken of deze nog goed functioneerde en eventuele garantie had. Van de 30 disks bleken er een stuk of 12 defect te zijn, en 7 daarvan hadden nog garantie.

Vorige week had ik een speciaal schroevendraaisetje binnengekregen (besteld via ebay) waar alle bijzondere schroefkoppen bijzaten. Zodoende kon ik vandaag een defecte harde schrijf open schroeven.
Voor het eerst in mijn leven heb ik dan ook in het echt een hdd van binnen kunnen zien. De binnenkant ziet er verbazend erg mooi uit. De platen van de HDD zijn zoo mooi schoon dat je jezelf erin kunt zien.
De opengehaalde hdd is daarmee toegevoegd aan de vitrinekast.

Leave a Reply