Roland Kamphuis Rotating Header Image

Kerstpakketten samenstellen

Voor de werknemers van IceHosting en een aantal relaties wou ik graag een kerstpakket geven. Toen ik op internet de prijzen bekeek van de kerstpakketten vond ik de inhoud maar weinig. Heb vervolgens besloten om zelf de kerstpakketten samen te stellen.
De eerste stap was een mooie kartonnen kerstdoos bestellen.
De tweede stap was een lijstje maken van de artikelen die in de kerstdoos gaan.
De derde stap was opvulmateriaal bedenken. Ik zag dat ze op internet papiersnippers verkochten als opvul materiaal, we hadden genoeg snippers liggen in onze papierversnipperaar op kantoor.

Tot slot was het wachten op de dozen.

Toen ik daadwerkelijk de artikelen ging kopen voor het kerstpakket ben ik toch op vele punten afgeweken van mijn originele samenstelling. Dit wegens dat er meer kerstboodschappen aanwezig waren dan bij het samenstellen van de lijst.

Alles samengevoegd in de doos inclusief een persoonlijk bericht.
Hieronder een aantal foto’s.

3 Comments

 1. pieter schreef:

  Ik heb geen idee hoe ik bij je blog kwam maar heel goed Roland!
  Wij geven ook persoonlijke kerstpakketten en dat vind ik veel beter.
  Persoonlijke investering in het personeel is 10000000x beter dan iets bestellen via internet.

  Zelf deden we een bioscoop bon en wat boodschappen maar het gaat om het gebaar en de gezelligheid!

  Desalniettemin een heel gelukkig en gezond 2011 voor jou en uiteraard Icehosting.
  gr Pieter

 2. Roland schreef:

  Pieter, bedankt voor je replay

  Inderdaad is het persoonlijk en zelf samenstellen veel beter. Bovendien waren de standaardpakketten op internet mager verpakt en hadden een aantal artikelen waar meeste mensen niks mee doen behalve weggooien.

  De reacties waren allemaal positief. Enkele relaties waren totaal verrast en hadden het zelfs niet verwacht een pakket van ons te ontvangen.

  Tot slot ook een goed en succesvol 2011 gewenst!

 3. […] ook wat terug te doen. Zo heeft al het personeel van IceHosting een kerstpakket gekregen, vorig jaar had ik een paar klanten/relaties ook een pakket gestuurd. Dat werd mij dit jaar te veel aangezien […]

Leave a Reply