Roland Kamphuis Rotating Header Image

Foto’s beneden verdieping kantoor

Afgelopen week ben ik bezig geweest met de inrichting van de benedenverdieping van mijn kantoor. De benedenverdieping zal gebruikt worden als vergader/meeting ruimte. Vandaar dat de eerste stap was om een grote vergadertafel neer te zetten. Deze had ik al eerder aangeschaft. Naast de tafel staan er beneden 2 grote opslagkasten voor de administratie en office supplies. Ook de kleurenprinter is naar beneden verhuisd.
Binnenkort komen de nieuwe vergaderstoelen binnen, die de huidige bureaustoelen moeten gaan vervangen.
Hieronder twee foto’s:

One Comment

  1. Zo kan het ook inderdaad, we zien wel vaker dat men bureaustoelen gebruikt om in te vergaderen. Handig is het echter niet omdat de personen die hun aandacht bij het gesprek moeten houden veel te bewegelijk zijn in de stoel en in een werkhouding zitten voor achter een bureautafel. Een vergaderstoel is beter en werkt effectiever. Goed dat je die ook hebt aangeschaft je zult het verschil ondertussen wel gemekt hebben….

Leave a Reply