Roland Kamphuis Rotating Header Image

Bestelpaneel 2.70

Eindelijk is het zover. Na lang programmeren (eigenlijk scripten) is bestel paneel versie 2.70 klaar. Een gloednieuwe release met een heel nieuw domeinsysteem, een nieuwe bestel wizzard en wat kleine nieuwe functies. De reden dat het systeem zo lang op zich heeft laten wachten wat ten eerste het vele werk. Maar dat was niet de voornamelijkste reden. Ik was erg bang dat de nieuwe versie problemen zou geven met de oude versie 2.65. Daarin had ik uiteindelijk gelijk, nadat ik het systeem voor een week op de site van icehosting had staan vond ik zelf een aantal fouten. Ook sommige klanten hadden wat fouten gevonden. Gelukkig zijn deze inmiddels gefixt, en is meer informatie van het bestel paneel te vinden op www.bestelpaneel.com

Leave a Reply