Roland Kamphuis Rotating Header Image

Hammer Storagefocus beurs

Ik was uitgenodigd voor de Storagefocus beurs 11 juni 2013 in Utrecht. Ik had nog niet eerder van deze beurs gehoord. De uitnodiging en agenda zagen er goed uit dus toch besloten om samen met 2 collega’s een kijkje te gaan nemen.
De beurs werd georganiseerd door Hammer  (Hardwareleverancier) en koppelden eigenlijk de grootverbruikers aan de fabrikanten. Fabrikanten zoals Intel, Supermicro, WD, Seagate, Hitatchi, Kingston, LSI, Promise, Eaton en nog een aantal. Iedere fabrikant stond met de nieuwste snufjes aan hardware en software. Ik heb met de meeste fabrikanten interessant gesprekken gevoerd en vooral veel merchandise + visitekaartjes meegekregen. De meeste fabrikanten kende ik al, maar het was heel bijzonder om een face-to-face met ze te kunnen praten en te horen welke ontwikkelingen er speelden. Naast de beurs werden er ook presentaties gegeven welke ik allemaal heb bijgewoond.
Rond een uurtje of vier nodigde Hammer ons uit voor een borrel en een potje bowlen op de bowlingbaan naast het hotel. Ook hebben we daar een foto laten maken voor een groen scherm, waarna ze onze koppen in een filmtitel fotoshopte. Ons team is op de Trainspotting filmcover gekomen :P.
Om een uurtje van 18.00 werden we uitgenodigd voor een luxe buffet. Na het buffet werden de winnaars bekend gemaakt. Je kon namelijk stempels verzamelen bij iedere fabrikant en kans maken op een aantal prijzen. Natuurlijk heb ik en mijn collega’s deze stempels ook verzameld en wonnen we onverwachts een Ipad mini en een externe 1 TB HDD.
Hammer bedankt voor deze interessante en leuke dag!

hammer_storagefocus_transpotting_icehosting

(ps: ik had geen foto’s gemaakt omdat daar iemand van Hammer ook foto’s maakten. Ik heb deze foto’s helaas nog niet online terug kunnen vinden. Mocht iemand deze weten te vinden: contact mij)

One Comment

  1. […] de Storagefocus ben ik in contact gekomen met fabrikant Eaton. Eaton is een bedrijf wat een scala aan elektra […]

Leave a Reply