Roland Kamphuis Rotating Header Image

Bureaus kabels wegwerken

Vanaf begin in het nieuwe kantoor had ik zoiets van “kabels netjes bundelen, dat komt nog wel eens een keer”. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en de kabels liggen nog steeds heel slordig tussen de monitoren en pc’s. Vandaag kwam daar verandering in. Ik had bij IKEA een boor setje gehaald waardoor we heel makkelijk gaten kunnen boren in de bureaus. Voor onder het bureau had IKEA  nette kabelgoten.
In plaats van de kabels netjes bundelen hebben we direct de kabels netjes onder de tafels weggewerkt. Het wegwerken van alle kabels van 5 bureaus nam de hele middag in beslag, maar het resultaat is prachtig. Het ziet er nu heel netjes en professioneel uit!

2 Comments

  1. En er zijn weer blogposts, alleen nog niet de aller belangrijkste :P

  2. ruben schreef:

    Mooie oplossing. Ga ik ook doen!

Leave a Reply