Roland Kamphuis Rotating Header Image

InterDC: Beveiliging

Gister zijn alle camera’s opgehangen in het InterDC datacenter. De camera’s zorgen voor een 24/7 beveiliging van het pand. Er is geen hoekje meer waar de camera’s geen zicht op hebben. Op de datavloer hangen 2 camera’s. Dat aantal zullen we nog uitbreiden naarmate het aantal rijen racks zal stijgen.

Alle camera’s hebben een resolutie van minimaal 720p, wat vele male hoger is dan het oude traditionele CCTV systeem. Op die manier hebben we veel hogere kwaliteit beelden en kunnen we veel meer details zien. Ook kunnen de camera’s prima in het donker zien. Waar de camera’s op de datavloer uitgerust zijn met een bewegingssensor en een lamp, beschikken de camera’s die buiten hangen over een heel gevoelige lens, zodat in het donker nog steeds gezien kan worden.

Leave a Reply