Roland Kamphuis Rotating Header Image

Ongeluk

Afgelopen maandag begon het ’s middags flink te sneeuwen. Gezien de wegen niet gestrooid waren had ik dinsdag besloten om maar met de fiets naar mijn werk te gaan. Dan heb ik tenminste geen kans dat ik bij een ongeluk betrokken wordt door de gladde straten.
Echter op de terugweg ben ik geraakt door een deur van een busje die half op het fietspad geparkeerd stond. De bestuurder had mij niet zien aankomen en opende de deur net op het moment toen ik er langs reed. Hierbij kreeg ik de vingers van mijn rechter hand (wijs, midden en ringvinger) tussen  de deur en mijn fiets precies op de rand van de deur. Mijn vingers zijn zwaar gekneusd en kan ik tot op heden nog steeds moeilijk bewegen door de zwelling. De pijn was ondraaglijk de eerste 24 uur na het ongeluk.
Tevens had ik bloeduitstortingen op mijn rechter been en rechter schouder die tevens de deur van het busje hebben geraakt. Hierdoor liep ik ook nog eens krom.
Doordat ik 3 vingers van mijn rechterhand niet kon bewegen heb ik moeilijk mijn werk de rest van de week voortgezet. Vandaar dat mijn blog het maar met 1 post deze week moet doen.
Beterschap aan mezelf en ik hoop volgende week weer hersteld te zijn van dit lullige ongeval.

2 Comments

 1. He Roland,

  Dat is klote ik wens je beterschap,

  Groeten,
  Christian

 2. ben schreef:

  Roland,

  Ook beterschap vanaf hier!!!!

  Ben.

Leave a Reply