Roland Kamphuis Rotating Header Image

Vergaderstoelen voor vergaderruimte

Vandaag kwamen de vergaderstoelen binnen voor de vergaderruimte beneden. De stoelen had ik besteld uit een reclameblad zonder de stoelen uberhaupt gezien te hebben. Dus ik had geen idee hoe ze zaten. Woonderbaarlijk zitten ze heerlijk.
Daarnaast heb ik afgelopen week ook een boekenkastje gehaald om daar vervolgens alle boeken in te zetten aangevuld met een aantal hardware componenten.
Hieronder een foto:

One Comment

  1. Prima keuze die je hebt gemaakt. Het is 1 van de oudste modellen stoelen, simpel maar oerdegelijk. Wat zitcomfort heb je wel een beetje geluk gehad want deze stoel is met met 2 verschillende diktes van het zitkussen. De dunnere zit redelijk hard. Veel plezier nog van de aanschaf enne….. vergader ze ;-)

Leave a Reply