Roland Kamphuis Rotating Header Image

Tweakers letten op de centen

Ook ik heb hier soms hardware liggen wat eigelijk wel weg mag. Om het in de prullenbak te gooien vind ik een beetje zonde, dus heb ik het voor het eerst op de website tweakers.net aangeboden.

Mijn eerste ervaring was heel goed. Je hebt direct meer geintresseerde reacties van mensen dan bijv op marktplaats. Echter heb ik ook geleerd dat veel tweakers geen verzending willen betalen. Ik had bijv een bord van 15 euro te koop aangeboden. De eerste tweaker wou dit bord wel hebben, als ik de 6,75 euro verzendkoste maar betaalde. Dat is dus niet doorgegaan, want 8,25 is bijna de helft van het bedrag dat ik vroeg.

Bij een tweede artikel heb ik bijna een maand moeten wachten op de betaling. Waarbij ik in week 4 maar eens vroeg hoe het zat. Bleek die tweaker geen 20 euro te hebben en vroeg of ik nog 2 weken kon wachten voordat hij weer geld had.

Ik vind het dus een appart publiek wat daar ook rond hangt. De verkoop van de overige 3 artiekelen zijn wel vlot en snel verlopen zonder raar gedoe.

One Comment

  1. Nick schreef:

    Haha, zijn vast van die kinderen die dan nog hun zakgeld moeten krijgen van hun pappies en mammies! :P

Leave a Reply