Roland Kamphuis Rotating Header Image

Verwijderd: Reliahost is sidn expert *kuch*

3 januari kreeg ik een mail van de heer M van Reliahost. Zij verzochten ons een domeinnaam voor een (reseller)klant van dns te veranderen omdat ze het binnenkort zouden gaan verhuizen. Hierop is netjes gereageerd dat de klant met ons contact moet nemen voor zo’n wijziging. Hierop kreeg ik 4 januari een vrij onbeschoft antwoord dat wij beter moesten lezen en niet lullig moesten zijn. Besloten was niet op de mail te reageren. Diezelfde ochtend ontvingen wij een verhuisbericht van sidn.

Eind van de middag ging de telefoon, je raad het al: reliahost. De heer M aan de lijn kon vol zekerheid vertellen als wij een nameservers wijziging door zouden voeren de klant sneller over was. Waarop wij antwoorden dat een wijziging onmogelijk is door te voeren als het domein in verhuizing staat. Reliahost bleef volhouden dat dit wel kon en vertelde dat ze dit ook vaak deden. Ook kon Reliahost niet begrijpen waarom wij hun niet direct wouden helpen. Ik verwijs weer opnieuw dat wij toestemming moesten hebben van de klant.

Na dit telefoongesprek heb ik voor de zekerheid getest of het inderdaad mogelijk was een domein van nameservers te wijzigen als het domein in verhuizing is. RELIAHOST: DIT IS NIET MOGELIJK.

Het is toch wat met de (nieuwe) partijen…
Uiteindelijk heeft de partij die bij ons klant is de verhuizing bevestigd.

2 Comments

  1. M schreef:

    Beste Roland,

    Ik wil je vriendelijk doch dringend vragen dit soort dingen niet te doen plaatsen en uiteraard weg te halen.

  2. G schreef:

    ik probeer al dagen lang de hoster te vinden van deze website, want deze moet offline worden gehaald. als er een verhuizing is geweest hoe kan ik hun contacteren?

Leave a Reply