Roland Kamphuis Rotating Header Image

Android figuurtjes

Vorig weekend kwam ik op internet Android figuurtjes tegen. Dit zijn figuurtjes van vinyl van ongeveer 8 cm groot gebaseerd op het mobiele Android Logo (van Google, ontworpen door Andrew Bell) en bleken begin dit jaar uitgegeven te zijn als “exclusieve collectors item”. Totaal zijn er van deze maar 2.000 gemaakt en was het een hele zoektocht om deze figuurtjes te vinden op internet.
Uiteindelijk heb ik er 5 verschillende gevonden op Ebay. Vandaag zijn de eerste 3 binnengekomen. De andere 2 worden eind van deze week verwacht.
Hieronder is een foto te vinden. Ik vind het zeer leuke figuurtjes en ga zeker proberen de verzameling compleet te krijgen. Totaal zijn er 16 varianten. Tevens ben ik benieuwd of klanten het Android figuurtje gaan herkennen als ze deze bij ons op kantoor zien staan.

Leave a Reply