Roland Kamphuis Rotating Header Image

Server gevonden

Afgelopen week was ik weer naar amsterdam Globalswitch om een colocatie klant te begeleiden bij het plaatsen van zijn server. Bij vertrek vond ik een server helemaal in tact in de prullenbak liggen van Globalswitch. Bij nader onderzoek bleken een paar onderdelen te ontbreken, maar verder was de server helemaal compleet. Ook de behuizing was like new. Volgende week ga ik dit beestje onderzoeken. Ben benieuwd of ik deze server kan hergebruiken.

2 Comments

 1. Arthur schreef:

  En…
  Was het de moeite waard? :)
  Ik vraag me nog steeds af, waarom zou iemand een server (met nog bruikbare onderdelen) weggoien…

 2. roland schreef:

  Zeker, Het was een pentium 4 2,8 ghz op een intel moederbord. Beide werkte perfect, de voeding was helaas wel overleden. :)

  Geheugen en hdd ontbrak van de server, die heb ik inmiddels zelf aangevuld.

Leave a Reply