Roland Kamphuis Rotating Header Image

iPhone 4

Afgelopen Zaterdag had ik eindelijk de bankpas binnen van een van mijn zakelijke rekeningen. Deze was namelijk benodigd om een telefoonabonnement af te sluiten waar je verplicht 1 cent moet pinnen zodat de telefoonmaatschappij de rekeningnummer kan controleren. Ik kon toen eindelijk de iPhone 4 op halen bij de dichtstbijzijnde telefoonshop. Na 2 uur en 500 euro lichter kwam ik eindelijk de winkel uit met de nieuwe nieuwe iPhone.
Dit is de eerste keer dat ik zon dure telefoon koop waar straks niet eens gebeld mee gaat worden. De telefoon heb ik aangeschaft voor de ontwikkeling van de iphone apps.

Met de eerste test op de iPhone vond ik de iPhone eigenlijk niet eens zo bijzonder. Mijn reactie: “Mijn HTC Desire kan dat allemaal ook en is maar de helft van de prijs in aanschaf”. Ook viel mij op dat de gemiddelde app in de appstore al snel 0.80 euro rekent, terwijl ik het idee heb dat bij android veel meer gratis apps zijn. Wel is het scherm erg mooi op de iphone door de hoge resolutie. Alles komt erg scherp en helder over. Ook het speakergeluid was niet slecht.  Voor mijn eigen prive telefoon zou ik geen 800 euro willen uitgeven voor de iphone. Het toestel vind ik veel te hoog geprijsd vergelijken met de vergelijkbare concurrenten.

Leave a Reply