Roland Kamphuis Rotating Header Image

Ndix relatiedag

Wegens de contacten van InterDC waren we uitgenodigd voor de ndix relatiedag.
(Met ndix zijn we bezig een aansluiting te creëren op ons datacenter (in belang voor beide partijen)).

Zodoende waren we met het hele team aanwezig op de relatiedag afgelopen woensdag. De relatiedag vond plaats in de Grolsch Veste (voetbalstadion van Twente). We werden daar ontvangen op de eerste verdieping van de achterkant van het stadium. Daar was ruimte gecreëerd voor een aantal stands van verschillende bedrijven.
Om half 11 werden we in een presentatiezaal verwelkomt door de directeur van ndix. Gezien er naast Nederlands ook Duits publiek was probeerde hij zijn praatje in het Engels te voeren (wat eigenlijk nog te veel op Nederlands leek). Als tweede spreker was er een 2e Kamerlid langs gekomen die uitgebreid ging vertellen over de iphone van zijn vriendin en glasvezel internet bij de consumenten thuis. Blijkbaar had niemand hem verteld wat nu precies een internet exchange platform is.

Na de lunch hebben we in de middag een presentatie bijgewoond over cloud computing. Deze presentatie was zeer goed en interessant.
Als tweede activiteit hebben we het voetbalstadion van binnen en buiten bekeken in een officiële tour.
De middag werd afgesloten door een presentatie van een Duitse professor die als comedian optrad. (met zeer goede grappen).
Tot slot was er een diner georganiseerd en hebben we lekker kunnen eten.
Ofwel een zeer geslaagde dag.

Stands van de verschillende bedrijven

Panorama voetbalstadium

Hapje eten met het IceHosting team

creëren

One Comment

  1. […] dag van gister bij de Hammer beurs mocht ik de volgende dag de relatiedag van NDIX 2013 bijwonen. Twee jaar geleden waren we ook al uitgenodigd voor de relatiedag van NDIX, dit jaar heb ik mijn collega Christian meegenomen (hij was 2 jaar geleden er niet bij). De locatie […]

Leave a Reply